T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / YOMRA - Trabzon Yomra Fen Lisesi

TÜBİTAK FİZİK OLİMPİYATLARINDA BÜYÜK BAŞARI. BRONZ MADALYA!!!

Okulumuz son sınıf öğrencisi Başak AKYOL 23.Ulusal Fizik Olimpiyatlarında ilk aşamdaki başarısının ardından 2 aşamayı da geçerek büyük bir başarıya imza attı. Öğrencimiz başarısıyla Trabzon'a bu alanda ilk madalyasını kazandırdı. Öğrencimizi, ilimize kazandırdığı bu bronz madalyadan dolayı  hem tebrik ediyor hem de teşekkür ediyoruz.

Öğrencimiz Başak AKYOL 1.aşamadan sonra çağrılmaya hak kazandığı Yaz Okuluna Üniversite sınavlarına yönelik çalışmalarından dolayı katılamamasına rağmen, Fizik Öğretmenimiz Özcan ÖZDEMİR ile okulumuzdaki özverili çalışmalarıyla başarıya ulaştı. Başak AKYOL "Trabzon Yomra Fen Lisesi'ni tercih ederken ne kadar doğru bir karar verdiğimi belki milyonuncu kez anladım. Mutlu ve gururluyum. Hocamın ve ailemin desteğiyle böyle güzel bir iş başardım. Özellikle hocama çok teşekkür ediyorum." dedi.

Okul Müdürümüz Ahmet Kadı KADIOĞLU "Okulumuz Başak AKYOL'la çok büyük bir başarıya imza atarak Trabzon'a bu alanda ilk kez madalya kazandırdı. Öğrencimizle gurur duyuyoruz. Fizik öğretmenimiz Özcan ÖZDEMİR'e ve Başak AKYOL'a okulumuzun tanıtımına yaptıkları katkıdan dolayı çok teşekkür ederim." dedi.

 





Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.04.2016 - Güncelleme: 13.12.2023 13:19 - Görüntülenme: 2293
  Beğen | 0  kişi beğendi